Majoitus

Meillä Linnasmäessä majoitut aina viihtyisissä huoneissa ja rauhallisessa ympäristössä, valitset sitten hostelli- tai hotellitasoisen vaihtoehdon.

Kokoustilat

Toimivat kokouspalvelut ovat onnistumisen edellytys. Kun peruspaketti on kunnossa, kaikki voivat keskittyä tärkeimpään – itse kokoukseen.

Juhlatilat

Kun kyseessä on tärkeä perhetapahtuma tai muu juhla, puitteiden pitää olla kohdillaan ja tarjoilujen viedä kieli mennessään.

Ravintolapalvelut

Linnasmäen yksi ylpeydenaiheista on oma ravintola, jonka tarjoilut ovat niittäneet mainetta maistuvuudellaan jo vuosia.

Kokoushotelli ja Hostelli Linnasmäki

Turun kristillisen opiston yhteydessä ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta. Linnasmäen sijainti luonnoltaan monimuotoisessa ympäristössä tarjoaa hyvät puitteet vapaa-ajalle. Kuntopolulle pääset piha-alueelta ja sisäpihamme tarjoaa oivan paikan grillaukselle ja yhdessäololle. Kuntoilla voit veloituksetta myös omalla kuntosalillamme.

Hostellissamme voit yöpyä kahden hengen huoneissa ja keittiöllisissä perhehuoneissa. Kaikissa huoneissamme on oma wc ja suihku. Asiakkaille on tarjolla myös maksuton sauna ja uima-allas sopimuksen mukaan. Jokaisessa kerroksessa on myös yhteiskeittiö sekä oleskelutila, jossa on mukava viettää aikaa ja kokata. Kaikissa huoneissa toimii maksuton WLAN-yhteys.

Turussa tapahtumia riittää vuodenaikaan katsomatta. Linnasmäen sijainti on loistava esimerkiksi Naantalin Muumimaailmaan matkaaville, ja vesipuisto JukuPark sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä.

Hyvät joukkoliikenneyhteydet Linnasmäestä keskustaan mahdollistavat myös autottomien matkailijoiden vaivattoman kulkemisen. Autolliset vieraamme säilyttävät kulkupelinsä veloituksetta suurella ja kameroin valvotulla parkkipaikallamme, josta löytyy myös 12 sähköautoille tarkoitettua latauspistettä. Kesäisin voit vuokrata meiltä polkupyörän, jolla polkaiset kaunista jokivartta pitkin keskustaan tai lähdet vaikka pidemmälle pyörälenkille kauniille Ruissalon saarelle.

Linnasmäki tarjoaa myös tasokkaita kokous-, juhla- ja ravintolapalveluita kaikenkokoisille ryhmille. Kysy tarjousta!

Varaa huone


Laatulupaus

Linnasmäki Oy:n perustehtävä on tarjota kokous-, majoitus- ja ravintolapalveluita. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat. Laatutyöskentely merkitsee meille toiminnan ja osaamisen jatkuvaa parantamista saamamme palautteen perusteella. Vastaamme jokaiseen tarjouspyyntöön ja käsittelemme kaikki palautteet. Edistämme toiminnassamme mahdollisuuksiemme mukaan ympäristön hyvinvointia.

Kokoushotelli Linnasmäellä on Inspecta Oy:n myöntämänä asiakaslähtöisestä ja järjestelmällisestä laadun kehittämisestä myönnettävä ISO 9001 laatusertifikaatti.

Hostel Linnasmäelle on loppuvuodesta 2016 myönnetty kansainvälisen hostellijärjestö (Hostelling International) laatumerkintä HI-Quality. Sertifikaatin myöntämiseksi hostellin tulee täyttää laajat laatustandardit ja kriteeristö.