Vastaanotto

Vastaanottomme sijaitsee pääaulassa ja on talviaikaan avoinna arkisin klo 8.30–15.30 sekä kesäkuukausina 1.6.–31.8. klo 8-21.30.

Vastaanottomme on talomme sydän ja pyrimme palvelemaan vieraitamme kaikin tavoin. On kyseessä sitten matkalippujen tulostus, majoituksen varaaminen, julkisen liikenteen aikataulut, matkatavarasäilytys, irronnut housunnappi, hiustenkuivaajan lainaus tai vaikka haavan laastarointi.

Vastaanottomme myy myös postikortteja- sekä merkkejä, pyykinpesupulveria yms. Lisäksi tarjolla on karttoja sekä Turku-aiheisia esitteitä ja tietoa paikallisista tapahtumista.

Olemme enemmän kuin kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta. Toivomme tietenkin, että kokemuksenne Linnasmäessä on kaikin puolin onnistunut mutta jos joku menee vikaan, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä vastaanottomme pikimmiten, jotta saamme asian korjattua.

PYSÄKÖINTI

Linnasmäen suurelta, kameroin valvotulta, pysäköintialueelta löytyy runsaasti maksutonta parkkitilaa – mm. kaksi busseille tarkoitettua paikkaa.

Asiakkaillemme on myös tarjolla muutamia auton lämmitykseen tarkoitettuja pistorasioita. Kysy lisää vastaanotostamme!

Pysäköintialueeltamme löytyy 10 sähköauton latauspaikkaa (type 2, 22 kW), jotka toimivat vastaanotostamme saatavalla RFID-tunnisteella. Lataus on tällä hetkellä asiakkaillemme maksutonta.

Sauna ja uima-allas

Linnasmäen saunat ja allas ovat veloituksetta majoittuvien asiakkaidemme käytössä aina niiden ollessa vapaina. Saunoja on kaksi, pieni ja suuri sekä niiden välissä 12-metrinen uima-allas (1.3 syvä ja noin 25 °C). Altaassa tulee käyttää uima-asua.

Kesäisin ja muina ruuhkaisina aikoina miehille ja naisille on käytössä erilliset saunomisajat, jotka ovat esillä saunojen ovissa sekä vastaanotossamme. Muina aikoina saunojen varaustiedustelut hoidetaan vastaanottomme kautta.

Wifi

Tarjoamme asiakkaillemme veloituksettoman WiFin, joka toimii kaikissa rakennuksissamme sekä majoitushuoneissa. Kuuluvuudet saattavat vaihdella huoneiden sijainneista riippuen, mutta aulatiloissa kuuluvuus on pääsääntöisesti erinomainen.

Verkon nimi: TKOguest

Salasana: guestsession

Ravintola ja kahvila

Linnasmäessä on sekä tilausravintola että kahvila. Runsas buffetaamiainen tarjoillaan arkisin klo 7.30-9 ja viikonloppuisin ja kesäisin klo 7.30-10. Aamiaisen hinta on 7€ aikuisilta ja 3,50€ lapsilta (4-12v.).

Ravintolassa tarjoillaan myös lounasta arkisin klo 11–13 hintaan 8€. Muut ruokailut toki onnistuvat, mutta ne pitää tilata etukäteen.

Ravintolassamme on a-oikeudet eli esimerkiksi saunaoluen osto onnistuu meiltä vaivattomasti.

Kesäsesonkia lukuunottamatta kahvila on avoinna arkisin klo 8-14 ja viikonloppuisin tilauksesta. Kahvilassa on kattava valikoima suolaisia ja makeita kahvileipiä sekä muun muassa makeisia, virvoitusjuomia, jäätelöä ja joitain hygieniatarvikkeita. Kesäaikaan 1.6.–31.8. vastaanottomme yhteydessä toimii pienimuotoinen kesäkahvila, joka palvelee asiakkaita klo 14–21.30.

Kuntosali

Pieni kuntosalimme sijaitsee päärakennuksessa ja avaimen saa vastaanotostamme. Kuntosalin käyttö on asiakkaillemme maksutonta.

Pesula

Asiakkaidemme käytössä on myös pesula. Pesulasta löytyy pesukone sekä kuivausrumpu. Kulku pesulaan tapahtuu ulkokautta huoneen avaimella. Ohjeet pesukoneen käyttöön löytyy koneen päältä. Yhden koneellisen hinta on 1,50 € ja kone toimii ainoastaan 50 sentin kolikoilla. Pesuaine ei kuulu pesun hintaan, mutta sitä on ostettavissa kahvilastamme/vastaanotostamme.

Asiakaskeittiöt ja grillaus

Majoittujan on helppo kokata ruokansa itse, sillä kaikista hostellikerroksistamme löytyy hyvin varustellut asiakaskeittiöt sekä niiden yhteydessä oleskelutilat, joissa on tv.

Sisäpihamme on asiakkaillemme avoinna aina kelien salliessa ja siellä käytössä on kaksi kaasugrilliä, eli myös makkaranpaisto onnistuu mukavasti.

Pyörävuokra

Kesäisin (touko-syyskuu) voi vastaanotostamme vuokrata polkupyörän. Pyöriä on tarjolla useita, emmekä ota niihin ennakkovarauksia. Vuokran hintaan kuuluu myös pyöräilykypärä sekä tarvittaessa muita lisävarusteita (pyörälaukut, pumppu, lastenistuin, valo). Pyörät meille toimittaa Carfield Oy.

Hinnasto:
1h: 6€
3h: 12€
6h: 20€
24h: 25€
48h: 48€
72h: 70€
7 vrk: 120€

Kirjasto

Jos oma tietokone on jäänyt matkasta, voi kirjastomme asiakaskoneita käyttää maksutta. Kirjaston lukusalissa on luettavissa myös päivän sanomalehdet sekä muita aikakauslehtiä.