VASTAANOTTO | PYSÄKÖINTI | SAUNA JA UIMA-ALLAS | WIFI | RAVINTOLA JA KAHVILA | KUNTOSALI | PESULA | ASIAKASKEITTIÖT | PYÖRÄVUOKRA | KIRJASTO

Vastaanotto

Pääaulassa sijaitseva vastaanottomme on talomme sydän ja pyrimme palvelemaan vieraitamme kaikin tavoin. On kyseessä sitten matkalippujen tulostus, majoituksen varaaminen, julkisen liikenteen aikataulut, matkatavarasäilytys, irronnut housunnappi, hiustenkuivaajan lainaus tai vaikka haavan laastarointi.

Vastaanottomme myy myös postikortteja- sekä merkkejä, pyykinpesupulveria yms. Lisäksi tarjolla on karttoja sekä Turku-aiheisia esitteitä ja tietoa paikallisista tapahtumista.

Olemme enemmän kuin kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta. Toivomme tietenkin, että kokemuksenne Linnasmäessä on kaikin puolin onnistunut, mutta jos joku menee vikaan, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä vastaanottomme pikimmiten, jotta saamme asian korjattua jo oleskelun aikana.

PYSÄKÖINTI

Linnasmäen suurelta, kameroin valvotulta, pysäköintialueelta löytyy runsaasti maksutonta parkkitilaa – mm. kaksi busseille tarkoitettua paikkaa.

Asiakkaillemme on myös tarjolla muutamia auton lämmitykseen tarkoitettuja pistorasioita. Kysy lisää vastaanotostamme.

Pysäköintialueeltamme löytyy 10 sähköauton latauspaikkaa (type 2, 22 kW), jotka toimivat vastaanotostamme saatavalla RFID-tunnisteella. Lataus on maksullista, 5€/vrk/hybridiauto ja 10€/vrk/täyssähköauto.

Sauna ja uima-allas

Linnasmäen saunat ja allas ovat majoittuvien asiakkaidemme käytössä maksua vastaan. Saunoja on kaksi, pieni ja suuri sekä niiden välissä 12-metrinen uima-allas (1.3 syvä ja noin 25°C). Altaassa tulee käyttää uima-asua. Lue lisää uusitusta saunaosastostamme.

Kesäisin ja muina ruuhkaisina aikoina miehille ja naisille on käytössä erilliset saunomisajat, joista saat lisätietoja vastaanotostamme. Saunavaraukset ryhmille teet kätevästi myyntipalvelustamme sales@linnasmaki.fi

Wifi

Tarjoamme asiakkaillemme veloituksettoman WiFin, joka toimii kaikissa rakennuksissamme sekä majoitushuoneissa. Kuuluvuudet saattavat vaihdella huoneiden sijainneista riippuen, mutta aulatiloissa kuuluvuus on pääsääntöisesti erinomainen.

Verkon nimi: Linnasmaki-guest

Ravintola ja kahvila

Linnasmäessä on sekä tilausravintola että kahvila. Runsas buffetaamiainen tarjoillaan arkisin klo 7.00–9.00 ja viikonloppuisin klo 7.00–10.00. Aamiaisen hinta on 9€ aikuisilta ja 4€ lapsilta (4-12v.).

Ravintolassa tarjoillaan myös lounasta arkisin klo 11.00–13.00 hintaan 9€. Muut ruokailut toki onnistuvat, mutta ne pitää tilata etukäteen.

Ravintolassamme on anniskeluoikeudet eli esimerkiksi saunaoluen osto onnistuu meiltä vaivattomasti.

Kesäsesonkia lukuun ottamatta kahvila on avoinna arkisin klo 9.00-14.00 ja viikonloppuisin tilauksesta. Kahvilassa on kattava valikoima suolaisia ja makeita kahvileipiä sekä muun muassa makeisia, virvoitusjuomia, jäätelöä ja joitain hygieniatarvikkeita. 

Kuntosali

Pieni kuntosalimme sijaitsee päärakennuksessa ja avaimen saa vastaanotostamme. Kuntosalin käyttö on asiakkaillemme maksutonta.

Pesula

Asiakkaidemme käytössä on myös pesula. Pesulasta löytyy pesukone sekä kuivausrumpu. Kulku pesulaan tapahtuu ulkokautta huoneen avaimella. Ohjeet pesukoneen käyttöön löytyy koneen päältä. Pesulapoletteja voi ostaa vastaanotosta. Poletin hinta on 5 € ja sillä pesee yhden koneellisen. Pesuaine ei sisälly pesun hintaan, mutta sitä on ostettavissa vastaanotostamme.

Asiakaskeittiöt

Majoittujan on helppo kokata ruokansa itse, sillä kaikista hostellikerroksistamme löytyy hyvin varustellut asiakaskeittiöt sekä niiden yhteydessä oleskelutilat, joissa on tv.

Pyörävuokra

Kesäisin (touko-syyskuu) voi vastaanotostamme vuokrata polkupyörän. Pyöriä on tarjolla useita, emmekä ota niihin ennakkovarauksia. Vuokrahintaan kuuluu myös pyöräilykypärä.  Pyörät meille toimittaa Carfield Oy.

Vuokrahinnat 2024 (aikuiset/4-12-vuotiaat lapset):
3h: 12 € / 10 €
6h: 25€ / 15 €
24h: 27 € / 18 €
2 päivää: 52 € / 30 €
3 päivää: 74 € / 40 €
4 päivää: 90 € / 50 €
5 päivää: 104 € / 60 €
6 päivää: 116 € / 70 €
1 viikko: 126 € / 80 €

KIRJASTO

Jos oma tietokone on jäänyt matkasta, voi kirjastomme asiakaskoneita käyttää maksutta. Kirjaston lukusalissa on luettavissa myös päivän sanomalehdet sekä muita aikakauslehtiä.