Vastaanotto

Vastaanottomme sijaitsee pääaulassa ja on talviaikaan avoinna arkisin klo 8.30–15.30 sekä kesäkuukausina 1.6.–31.8. klo 8-21.30.

Vastaanottomme on talomme sydän ja pyrimme palvelemaan vieraitamme kaikin tavoin. On kyseessä sitten matkalippujen tulostus, majoituksen varaaminen, julkisen liikenteen aikataulut, matkatavarasäilytys, irronnut housunnappi, hiustenkuivaajan lainaus tai vaikka haavan laastarointi.

Vastaanottomme myy myös postikortteja- sekä merkkejä, pyykinpesupulveria yms. Lisäksi tarjolla on karttoja sekä Turku-aiheisia esitteitä ja tietoa paikallisista tapahtumista.

Olemme enemmän kuin kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta. Toivomme tietenkin, että kokemuksenne Linnasmäessä on kaikin puolin onnistunut mutta jos joku menee vikaan, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä vastaanottomme pikimmiten, jotta saamme asian korjattua.

Linnasmäen suurelta, kameroin valvotulta, pysäköintialueelta löytyy runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Asiakkaillemme on myös varattuna muutamia auton lämmitykseen tarkoitettuja pistorasioita. Kysy lisää vastaanotostamme!

Pysäköintialueeltamme löytyy tällä hetkellä 10 kappaletta sähköauton latauspaikkoja (Type 2, 22 kW), jotka toimivat vastaanotostamme saatavan RFID-tunnisteen avulla. Lataus on tällä hetkellä asiakkaillemme maksutonta.

Linnasmäen saunat ja allas ovat veloituksetta majoittuvien asiakkaidemme käytössä aina niiden ollessa vapaina. Saunoja on kaksi, pieni ja suuri sekä niiden välissä 12-metrinen uima-allas (1.3 syvä ja noin 25 °C). Altaassa tulee käyttää uima-asua.

Kesäisin ja muina ruuhkaisina aikoina miehille ja naisille on käytössä erilliset saunomisajat, jotka ovat esillä saunojen ovissa sekä vastaanotossamme. Muina aikoina saunojen varaustiedustelut hoidetaan vastaanottomme kautta.

Tarjoamme asiakkaillemme veloituksettoman WiFin, joka toimii kaikissa rakennuksissamme sekä majoitushuoneissa. Kuuluvuudet saattavat vaihdella huoneiden sijainneista riippuen, mutta aulatiloissa kuuluvuus on pääsääntöisesti erinomainen.

Verkon nimi: TKOguest

Salasana: guestsession

Linnasmäessä on sekä tilausravintola että kahvila. Runsas buffetaamiainen tarjoillaan arkisin klo 7.30-9 ja viikonloppuisin ja kesäisin klo 7.30-10. Aamiaisen hinta on 7€ aikuisilta ja 3,50€ lapsilta (4-12v.).

Ravintolassa tarjoillaan myös lounasta arkisin klo 11–13 hintaan 8€. Muut ruokailut toki onnistuvat, mutta ne pitää tilata etukäteen.

Ravintolassamme on a-oikeudet eli esimerkiksi saunaoluen osto onnistuu meiltä vaivattomasti.

Kesäsesonkia lukuunottamatta kahvila on avoinna arkisin klo 8-14 ja viikonloppuisin tilauksesta. Kahvilassa on kattava valikoima suolaisia ja makeita kahvileipiä sekä muun muassa makeisia, virvoitusjuomia, jäätelöä ja joitain hygieniatarvikkeita. Kesäaikaan 1.6.–31.8. vastaanottomme yhteydessä toimii pienimuotoinen kesäkahvila, joka palvelee asiakkaita klo 14–21.30.

Pieni kuntosalimme sijaitsee päärakennuksessa ja avaimen saa vastaanotostamme. Kuntosalin käyttö on asiakkaillemme maksutonta.

Asiakkaidemme käytössä on myös pesula. Pesulasta löytyy pesukone sekä kuivausrumpu. Kulku pesulaan tapahtuu ulkokautta huoneen avaimella. Ohjeet pesukoneen käyttöön löytyy koneen päältä. Yhden koneellisen hinta on 1,50 € ja kone toimii ainoastaan 50 sentin kolikoilla. Pesuaine ei kuulu pesun hintaan, mutta sitä on ostettavissa kahvilastamme/vastaanotostamme.

Majoittujan on helppo kokata ruokansa itse, sillä kaikista hostellikerroksistamme löytyy hyvin varustellut asiakaskeittiöt sekä niiden yhteydessä oleskelutilat, joissa on tv.

Sisäpihamme on asiakkaillemme avoinna aina kelien salliessa ja siellä käytössä on kaksi kaasugrilliä, eli myös makkaranpaisto onnistuu mukavasti.

Kesäisin (touko-syyskuu) voi vastaanotostamme vuokrata polkupyörän. Pyöriä on tarjolla useita, emmekä ota niihin ennakkovarauksia. Vuokran hintaan kuuluu myös pyöräilykypärä sekä tarvittaessa muita lisävarusteita (pyörälaukut, pumppu, lastenistuin, valo). Pyörät meille toimittaa Carfield Oy.

Hinnasto:
1h: 5€
3h: 12€
6h: 20€
24h: 23€
48h: 45€
72h: 65€
7 vrk: 120€

Tekemisen puute ei ole Linnasmäessä ongelmana, sillä meillä on myös oma 6-väyläinen frisbeegolfrata, joka kiertää Linnasmäen välittömässä läheisyydessä. Kiekkoja ja väyläkarttoja voi veloituksetta lainata vastaanotostamme.

Jos oma tietokone on jäänyt matkasta, voi kirjastomme asiakaskoneita käyttää maksutta. Kirjaston lukusalissa on luettavissa myös päivän sanomalehdet sekä muita aikakauslehtiä.

Linnasmäen pihalta pääsee suoraan kuntopolulle, jota pitkin saa tehtyä pidemmänkin lenkin. Meillä on myös muutamia kävelysauvoja, joita voi lainata vastaanotostamme.

Kesäaikaan voi ulkona pelata pingistä lainaamalla mailat ja pallon vastaanotostamme. Lainaamme myös mölkkyä sekä muita piha- ja lautapelejä.

Hostellin 3. kerroksen oleskelutilassa on kirja/lehtihylly, josta voi lainata/vaihtaa kirjoja ja lehtiä.

Kesällä avaamme lapsille pienen leikkinurkkauksen, jossa voi esimerkiksi piirtää, lukea, leikkiä ja katsella televisiota. Leikkinurkassa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Kysy vastaanotostamme myös lähialueen ulkoilumahdollisuuksista. Lähipuistosta löytyy esimerkiksi leikkipuisto lapsille sekä hiekkapohjainen jalkapallokenttä. Aurajokilaaksossa pääset myös melomaan ja jokilaaksoa pitkin kulkevalla upealla ulkoilureitillä on puistokuntosali ja voit lenkkeillessäsi ihailla historiallista Koroisten ristiä tai juoda kahvit Koroisten kartanon kahvilassa.