Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat check-in ja check-out kellonajat?

Sekä hostellissa että hotellissa sisäänkirjautuminen eli check-in aika on klo 14.00 alkaen vastaanottomme aukioloaikojen puitteissa. Sisäänkirjautumisen jälkeen avaimella pääsee kulkemaan huoneeseen kellonajasta riippumatta.

Aikainen check-in onnistuu varaustilanteestamme riippuen lisämaksusta. Aukioloaikojemme ulkopuolella tapahtuva check-in eli myöhäinen sisäänkirjautuminen onnistuu myös mainiosti. Ilmoitathan asiasta vastaanottoomme, mielellään jo varausvaiheessa.

Hostellissa uloskirjautuminen eli check-out tapahtuu klo 10.00 mennessä ja hotellissa klo 12.00 mennessä. Myös myöhäisempi check-out on mahdollinen varaustilanteestamme riippuen. Kysythän tarvittaessa tilannetta vastaanotostamme.

Voinko saapua majoittumaan vastaanoton ollessa suljettuna?

Ilman muuta, sisäänkirjautuminen onnistuu myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Muistathan kuitenkin ilmoittaa tästä vastaanottoomme, mielellään jo varausvaiheessa.

Tästä löydät ohjeet myöhäisempää saapumista varten.

Minne voin pysäköidä auton?

Linnasmäellä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa sekä muutama maksullinen (5€/vrk/hybridiauto ja 10€/vrk/täyssähköauto) sähköauton latauspiste. Pysäköintialue on valaistu ja kameroin valvottu, mutta auto on silti täysin asiakkaan omalla vastuulla. Talvella asiakkaillemme löytyy muutama auton lämmitykseen tarkoitettu pistorasia.

Pyydämme ilmoittamaan vastaanottoomme aikaisesta lähdöstä etukäteen, jotta voimme ohjeistaa avaimen palautuksen.

Voinko jättää matkatavaroita säilytykseen?

Totta kai, matkatavaroillesi löytyy säilytystilaa. Vastaanottomme auttaa mielellään asiassa. 

voiko huoneissanne majoittua lemmikin kanssa?

Valitettavasti hostellissamme ja hotellissamme ei ole lemmikkihuoneita.

Saavatko alaikäiset majoittua Linnasmäessä?

Meille ovat myös alaikäiset majoittujat tervetulleita, mutta tarvitsemme kuitenkin huoltajalta etukäteen vapaamuotoisen suullisen/kirjallisen suostumuksen.

Miten toimin, jos kadotan huoneen avaimen?

Asiasta tulee viipymättä ilmoittaa vastaanottoomme. Mikäli tämä tapahtuu vastaanottomme aukioloaikojen ulkopuolella, pyydämme soittamaan THV-Turvapalveluiden Hälytysvalvontaan 02 284 6999, josta saa tilattua maksullisen oven avauksen.

Onnistuuko laskutus?

Jälkilaskutusta varten tulee yrityksen solmia kanssamme laskutussopimus. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että sopimuksen luominen kanssamme kestää 1-viisi arkipäivää. Pidätämme oikeuden olla solmimatta sopimusta, mm. mikäli yrityksellä on maksuhäiriöitä tai annetut tiedot ovat virheellisiä. Laskutuslisämme on 10€/lasku. Pyydäthän sähköisen sopimuspohjan vastaanotostamme info@linnasmaki.fi tai myyntipalveluistamme sales@linnasmaki.fi.

Miten toimin, jos haluan peruuttaa varaukseni?

Varauksen peruutus hoituu parhaiten samaa reittiä, jota kautta varaus on alun perin tehty. Epäselvissä tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä vastaanottoomme, jotta voimme neuvoa peruutuksen teossa. Peruutukset voi pääsääntöisesti hoitaa veloituksetta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä, ellei toisin ole sovittu (ryhmävaraukset).

Mikä on Hostellikortti?

Hostellikortilla sekä Hostellijärjestön jäsenjärjestön kortilla saat 10% alennusta kaikista hostellihinnoista. Hostellikortin voit ostaa Suomen Hostellijärjestön sivuilta ja sillä saat myös paljon muita etuja Suomessa. Katso ajankohtaiset edut.

Onko Linnasmäessä kahvilaa tai ravintolaa?

Linnasmäessä on sekä kahvila että ravintola, joissa on anniskeluoikeudet. Ravintolassamme tarjoillaan lounasta maanantaista perjantaihin klo 11.00–13.00 (muut ruokailut tilauksesta).  Vastaanoton yhteydessä on myös  pientä kahvilamyyntiä iltaisin ja hostellin aulasta löytyy virvoitusjuoma-automaatti.

Missä on lähin pankkiautomaatti ja kauppa, entä ravintola?

Lähin kauppa, Tampereentien Prisma, sijaitsee noin kilometrin päässä. Siellä on myös pankkiautomaatti, apteekki sekä Hesburger. Orikedon Tavernaan on matkaa 400 metriä.

Mistä tiedän, mitä tapahtumia/tekemistä Turussa on?

Lähes kaikki Turun ja lähikuntien tapahtumat, nähtävyydet ja tekemiset löytyvät VisitTurun verkkosivuilta. Vastaanottomme henkilökunta auttaa mielellään ja kertoo kohdevinkkejä päiväretkelle tai auttaa mahdollisissa lippu- tai ravintolavarauksissa.  Vastaanotostamme saat myös ajankohtaisia esitteitä sekä karttoja.

Live like a local

Kävelykierrokset Turussa

Mikä on kätevin tapa mennä keskustaan?

Keskustaan pääset näppärästi busseilla 14, 15, 22, 22A, 401, 403, 55 ja 56. Matka kestää noin 15 minuuttia ja aikataulut löytyvät vastaanotostamme. Keskustaan on kuitenkin vain runsas 4 km ja kaunista jokireittiä pitkin sinne on mukava mennä vaikka kävellen. Kesäisin matkan voi taittaa myös vuokrapyörällä. Lisää tietoa linja-autoista saat Yhteystiedot-sivuiltamme.

Miten saan tilattua taksin?

Lounais-Suomen Taxidatan numero on  0200 100 41Vastaanottomme henkilökunta auttaa mielellään taksin tilaamisessa.