Logi

Hos oss i Linnasmäki övernattar du alltid i trivsamma rum och i en fridfull omgivning, oberoende av om du väljer ett alternativ på hostel- eller hotellnivå.

Mötesrum

Fungerande konferenstjänster är utgångspunkten för att lyckas.
Alla kan koncentrera sig på det väsentliga - själva konferensen.

Fest

Linnasmäki med sin mångsidiga service och olika lokalalaternativ bjuder på ypperliga omständigheter för familje- och företagsfester samt alla övriga tillställningar.

Restaurang

En av Linnasmäkis källor till stolthet är den egna restaurangen.
De rätter den bjuder på har varit berömda för sin goda smak redan i åratal.

Konferenshotell och Hostel Linnasmäki

Linnasmäki som året runt verkar i anslutning till Linnasmäki institutet erbjuder logi på såväl hostel- som hotellnivå på en lugn, naturskön och historisk plats, bara fyra kilometer från centrum. Linnasmäkis läge i en omgivning med omväxlande natur erbjuder goda möjligheter till rekreation. Ett motionsspår börjar från gårdsplanen och du kan också motionera gratis i vårt eget gym.

I vårt hostel kan du övernatta i singel- och dubbelrum samt familjerum med kök. Alla våra rum har egen wc och dusch. Varje våning har också ett gemensamt kök samt ett sällskapsrum, där det är angenämt att fördriva tiden och laga mat. Alla rum har avgiftsfri WLAN-förbindelse.

Det är alltid gott om evenemang i Åbo oberoende av årstiden. Linnasmäki har ett utmärkt läge exempelvis för dem som beger sig till Muminvärlden i Nådendal och vattenparken JukuPark ligger på bara några kilometers avstånd.

De goda kollektivtrafikförbindelserna från Linnasmäki till centrum gör det också möjligt för resenärer utan bil att röra sig behändigt. Våra bilburna gäster parkerar gratis sitt fordon på vår stora kameraövervakade parkeringsplats, som också har 10 avgiftsbelagda laddningsstationer för elbilar. På sommaren kan du hyra en cykel av oss, med vilken du trampar längs den vackra åstranden till centrum eller varför inte beger dig på en längre cykelfärd till den vackra ön Runsala.

Linnasmäki erbjuder också högklassiga konferens-, fest- och restaurangtjänster för grupper i alla storlekar. Begär anbud!

Oavsett om du har syn- eller hörselnedsättning, allergier eller använder rullstol, har vi sett till att du känner dig som hemma.