Toimivat tilat takaavat onnistuneen juhlan tai tilaisuuden

Kun kyseessä on tärkeä perhetapahtuma tai muu juhla, puitteiden pitää olla kohdillaan ja tarjoilujen viedä kieli mennessään. Linnasmäellä on pitkät perinteet erilaisten perhejuhlien ja muiden juhlallisten tilaisuuksien järjestämisessä. Laaja tilavalikoima, toimiva tekniikka ja suussa sulavat räätälöidyt tarjoilut takaavat onnistuneen tilaisuuden, on sitten kyseessä valmistumisjuhla, kaste- tai muistotilaisuus, häät, karonkka, sukujuhla tai yrityksen/yhdistyksen juhlaillallinen.

Kokoushotelli Linnasmäen juhlamenut 2024

Meille on kunnia-asia saada olla osana tärkeää tapahtumaanne ja lupaamme tehdä päivästänne ikimuistoisen. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme 02 412 3501 tai sales@linnasmaki.fi ja räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!

Tilat

Tilausravintola

Anniskeluoikeuksin varustetut ravintolatilamme muuntuvat asiakkaan tarpeiden mukaan perhejuhlista yritysten edustustilaisuuksiin. Keskityt itse nauttimaan vain juhlista!

Tilat perhejuhliin

Linnasmäki monipuolisine palveluineen ja tiloineen tarjoaa oivat puitteet perhejuhliin, kuten syntymäpäiviin, ristiäisiin, häihin, valmistujaisiin, jne.

Monitoimitila

Pinta-alaltaan 230 m²:n suuruinen monitoimitilamme muuntautuu kätevästi sählyareenasta viihtyisäksi juhlatilaksi soveltuen erinomaisesti hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Tiina Bianciardi ja Pilvi Orpana

Tee varaustiedustelu

Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin välittömästi, kuitenkin viimeistään 48h kuluessa. Muistathan, että tiedustelu ei ole vahvistettu varaus.

Palvelut

Kiinnostaako kuntosalin käyttö tai saunominen? Kaipaatko aamupalaa tai lounasta? Tutustu monipuolisiin lisäpalveluihimme.

Faq

Usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin koskien majoitus- ja lisäpalvelujamme.