Meillä Linnasmäessä majoitut aina viihtyisissä huoneissa ja rauhallisessa ympäristössä, valitset sitten hostelli- tai hotellitasoisen vaihtoehdon. Tarjoamme asiakkaillemme useita majoitusvaihtoehtoja, joista voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Hostelli

Hostellissa maksat vain majoituksesta. Tämä tarkoittaa, että hinta sisältää ainoastaan liinavaatteet ja pyyhkeet, sängyn asiakas petaa itse. Kaikissa huoneissa on wc ja suihku ja joissakin myös TV. Hostellihuoneissa uloskirjoittautuminen tapahtuu klo 10 mennessä. Hintaan ei sisälly aamiaista mutta se on toki tarjolla ja ostettavissa erikseen. Lue lisää hostelleista täältä.

Hotelli

Hotellissa hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä vuoteet ovat pedattuina asiakkaan saapuessa. Kaikissa huoneissa on myös TV. Hotellissa uloskirjoittautuminen tapahtuu klo 12 mennessä.

Ryhmät ja pitkäaikaismajoittujat

Linnasmäessä majoittuvat myös suuremmat ryhmät, sillä vuodepaikkoja on lähes parisataa. Kysythän tarjousta ryhmällesi kokouspalveluistamme.

Tarvitsetko pitkäaikaisempaa majoitusta? Tiedustelethan kilpailukykyisiä hintojamme täältä.

Lue, miten VisitTurun reissubloggaaja koki Linnasmäen hostellimajoituksen!

Huonetyypit ja hinnat

Hostellihuone yhdelle

Yhden hengen hostellihuone. Huoneessa on WC ja suihku.
Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet.
Sängyn asiakas petaa ja purkaa itse.

Hinnasta -10 % Suomen Hostellijärjestön jäsenkortilla/jäsenjärjestön kortilla.​

Previous
Next

Hostelli 2hh

Huoneessa on WC ja suihku sekä kaksi erillistä 90cm leveää vuodetta. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Sängyn asiakas petaa ja purkaa itse.

Hinnasta -10 % Suomen Hostellijärjestön jäsenkortilla/jäsenjärjestön kortilla.​

Hostelli perhehuone

Hostellihuone kahdelle aikuiselle ja kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle. Huoneessa on keittonurkkaus, WC ja suihku sekä TV. Huoneeseen ei ole sallittua tuoda lemmikkieläimiä. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Sängyn asiakas petaa ja purkaa itse.

Hinnasta -10 % Suomen Hostellijärjestön jäsenkortilla/jäsenjärjestön kortilla.​

Hostelli 3-4 hh

Hostellihuone kolmelle tai neljälle henkilölle. Huoneessa on jääkaappi, mikro, WC ja suihku sekä TV. Huoneeseen ei ole sallittua tuoda lemmikkieläimiä. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Sängyn asiakas petaa ja purkaa itse.

Hinnasta -10 % Suomen Hostellijärjestön jäsenkortilla/jäsenjärjestön kortilla.​

Previous
Next

Hotelli 1 hh

Huoneessa on WC, suihku, hiustenkuivaaja ja TV sekä 90cm leveä vuode. Tarjolla myös esteettömiä ja väliovellisia kombi-huoneita sekä huoneita, joissa on 140 cm leveä vuode.

Majoituksen hintaan sisältyy buffetaamiainen.​

Hotelli huoneisto​

Huoneistossa on 2h + k + kph. Makuuhuoneessa kaksi erillistä 90cm vuodetta ja olohuoneessa kahden hengen vuodesohva ja TV. Huoneisiin ei ole sallittua tuoda lemmikkieläimiä.

Huoneiston hinta sisältää majoituksen ja buffetaamiaisen kahdelle aikuiselle ja kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle.​

Palvelut

Kiinnostaako kuntosalin käyttö tai saunominen? Kaipaatko aamupalaa tai lounasta? Tutustu monipuolisiin lisäpalveluihimme.

Faq

Usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin koskien majoitus- ja lisäpalvelujamme.

Jätä palautetta

Olitko tyytyväinen palveluumme? Jäikö jossain asiassa parantamisen varaa?
Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta. Voit jättää palautteesi lomakkeella, johon pääset klikkaamalla alta.