kuva08
Linnasmäki on hyvien tulosten avainpaikka. Toimivat kokouspalvelut ovat onnistumisen edellytys. Kaikki voivat keskittyä tärkeimpään - kokoukseen itseensä. Me työskentelemme, että kokouksesi onnistuu. Kongressi, kokous, koulutustilaisuus, perhejuhla - Linnasmäki tarjoaa aina viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset tilat ja monipuoliset palvelut niin pienille kuin suurille ryhmille.


Kokoukset tehdään räätälintyönä, mutta järjestäjille on laadittu myös paketteja. Yhden päivän kokousten suosikiksi on noussut Linnasmäen edullinen päiväkokouspaketti.

Tilojen arkkitehtuuri, sijainti, hotelli- ja ravintolapalvelut sekä moderni tekninen varustus ovat nostaneet meidät Suomen kokoushotellien kärkijoukkoon. Tilojemme suunnittelussa on huomioitu erityisryhmien tarpeet. Jokainen vierailija on meille tärkeä. Inhimilliset yksityiskohdat rakentavat toimivan kokonaisuuden. Hyvä ilmapiiri on meille itsestäänselvyys.

Tilaa tärkeille asioille
Juhlasalissa on tilaa 350 vieraalle. Suuressa auditoriossa on 165–220 ja pienessä auditoriossa 120 paikkaa. Seminaari- ja kokoustiloja on parikymmentä. Koot vaihtelevat 10–60 hengen tilasta pieniin 5–10 hengen ryhmätiloihin.

Tekniikka paikallaan - AV-välineet huippuluokkaa
Kaikissa kokoustiloissamme on ajanmukaiset av-välineet. Perusvarustuksena videoprojektori, kannettava tietokone, valko- ja fläppitaulu, piirtoheitin, muistiinpanovälineet ja kokousvesi. Tilat varustetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Suuren auditorion tietokonepohjainen kokousjärjestelmä takaa sujuvan kokouksen kulun: puheenvuorojen varaaminen sekä äänestykset tapahtuvat nappia painamalla. Käsiteltävät asiat, pyydetyt puheenvuorot ja äänestystulos ovat kokousvieraiden nähtävissä valkokankaalla. Läsnäolijoiden luettelot ja äänestystulokset voidaan tulostaa välittömästi pöytäkirjan liitteeksi. Kokouksissa, joissa kokousjärjestelmä ei ole käytössä, auditorion tekniikka hoidetaan keskitetysti tarkkaamosta tai luennoitsija käyttää ohjauspaneelia.

Simultaanitulkkaus
Suuren auditorion kiinteät tulkkauslaitteet mahdollistavat kokousten tulkkauksen neljälle kielelle. Useamman kielen tulkkaus on mahdollinen erityisjärjestelyin. Simultaanitulkkien työtilat sekä käytössämme oleva tekniikka täyttävät kansainväliset vaatimukset.

Tilaa näyttelylle
Esittelytilat laajallekin näyttelylle tarjoaa liikunta-juhlasalimme, jonka pinta-ala on 250 m². Pienempi näyttely voidaan järjestää ison auditorion lämpiössä tai sisääntuloaulassa.

Kokoushotelli Linnasmäki

Turun kristillinen opisto
Lustokatu 7, 20380 Turku
puh. 02 4123 500
info@linnasmaki.fi

Aukioloajat

Vastaanotto: arkisin klo 8.30–15.30
Myyntipalvelu: arkisin klo 8–15

Palvelukielemme ovat
suomi, ruotsi ja englanti.

iyhf-logo

varaa nyt