Fest

Linnasmäki med sin mångsidiga service och olika lokalalaternativ bjuder på ypperliga omständigheter för familje- och företagsfester samt alla övriga tillställningar. Vi skräddarsyr gärna en passande tillställning för just Ert behov. Tveka inte att kontakta oss!


Lokaler och tjänster

#

Beställningsrestaurang

En av Linnasmäkis källor till stolthet är den egna restaurangen. De rätter den bjuder på har varit berömda för sin goda smak redan i åratal.

#

Fest-/Idrottssalen

Vår ljusa och luftiga idrottssal är som lokal synnerligen multifunktionell. Salen lämpar sig naturligtvis för nästan alla idrottsgrenar, men lokalen kan omvandlas också för konferensbruk.

#

Lokaler för familjefester

Vårt ljusa och stiliga beställningskafé är speciellt omtyckt för att hålla familjefester i. De stora fönstren mot skogen bringar naturen nära och lokalen har också berömts för sitt lugn och den extra stämning omgivningen skapar.

#

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka bokningsförfrågan. Vi strävar till att svara omedelbart men senast inom 48h. Vi påminner om att förfrågan inte är en bekräftad bokning.

Tjänster

Tvättstuga, bastuavdelning, gym osv. På Linnasmäki har våra gäster möjlighet att utnyttja våra mångsidiga tilläggstjänster.

Koll in våra tjänster

FAQ

Från FAQ sidan hittar du svar till ofta ställda frågor.

Vanliga frågor