linnasmäki är nyckeln till goda resultat

Fungerande konferenstjänster är utgångspunkten för att lyckas. Alla kan koncentrera sig på det väsentliga – själva konferensen. Vi gör vårt bästa för att Din konferens skall bli lyckad. En kongress, ett möte, en kurs, en familjefest – Linnasmäki erbjuder alltid trivsamma och ändamålsenliga lokaler och mångsidiga tjänster för såväl små som stora grupper.

Lokalernas arkitektur, läge, hotell- och restaurangtjänster samt den moderna tekniska utrustningen har fört oss till toppen bland kongresscentren i landet. De olika specialgruppernas behov har beaktats vid planeringen av våra utrymmen. För oss är varje gäst viktig. En fungerande helhet består av mänskliga detaljer. En trevlig atmosfär är något självklart för oss.

Lokaler

Stora auditoriet

Linnasmäkis stora auditorium erbjuder en modern inramning för konferenser, föreläsningar, paneldiskussioner samt konserter och teaterföreställningar.

Lilla auditoriet

Linnasmäki lilla auditorium är sympatiskt och har intressant arkitektur. Det lämpar sig utmärkt för sammanträden och föreläsningar.

Konferens- och mötesrum

Linnasmäki har tiotals seminarie-, konferens- och mötesrum som är utrustade på olika nivå. Rumsstorlekarna varierar från mötes- och grupparbetsrum för 3-12 personer till seminarie- och konferensrum för 20-60 personer.

Fest-/Idrottssalen

Vår ljusa och luftiga idrottssal är som lokal synnerligen multifunktionell. Salen lämpar sig naturligtvis för nästan alla idrottsgrenar, men lokalen kan omvandlas också för konferensbruk.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka bokningsförfrågan. Vi strävar till att svara omedelbart men senast inom 48h. Vi påminner om att förfrågan inte är en bekräftad bokning.

Tjänster

Tvättstuga, bastuavdelning, gym osv. På Linnasmäki har våra gäster möjlighet att utnyttja våra mångsidiga tilläggstjänster.

FAQ

Från FAQ sidan hittar du svar till ofta ställda frågor.

Var Du nöjd med vår service? Har Du utvecklingsidéer eller andra kommentarer?