Beställningsrestaurang

En av Linnasmäkis källor till stolthet är den egna restaurangen. De rätter den bjuder på har varit berömda för sin goda smak redan i åratal. Maten är ju ofta en av de allra viktigaste sakerna och just den, som gästerna lägger bäst på minnet. Därför är det viktigt för oss att våra råämnen är av hög kvalitet och att maten alltid är färsk. Vi gläder oss också över vår kökspersonals otroliga yrkesskicklighet.

Mat som smakar alla

Vår restaurang erbjuder dagligen frukost samt på vardagarna lunch. Till såväl frukost som lunch är alla välkomna och vi hoppas att vi ska kunna betjäna exempelvis lunchgäster från grannskapet dagligen. Vi välkomnar med glädje också grupper, men vi hoppas att de ska anmäla sig på förhand så att vi kan garantera att det finns lämplig mat att erbjuda också åt eventuella matallergiker. I samband med restaurangen betjänar också ett kafé med ett omfattande urval.

Förutom en riklig bufféfrukost och ett välsmakande lunchbord erbjuder vi också övriga måltidstjänster på förhandsbeställning. Konferensluncher, middagar, kvällsmål och skräddarsydda menyer lyckas alltid i Linnasmäki med hög kvalitet och enligt kundens önskemål. En av vår restaurangchefs älsklingssysslor är just att skräddarsy de allra mest fantastiska menyer oberoende av tillställningens natur. Vår restaurang har även A-rättigheter.

Öppet

Frukost

Vardagar kl. 7.00-9.00 och veckoslut kl. 7.00-10.00. Pris 9€/vuxen & 4,50€/barn (4-12 år). 28.1. ingen frukostbuffé tillgänglig.

Lunch

Vardagslunch kl. 11.00–13.00. Pris 9 €. 
Hos oss kan du betala din lunch med ePassi.

Kaféet

Måndag- torsdag kl. 9.00-15.30 och fredag kl. 9.00-14.00.

Restaurangen som festlokal

Vår luftiga restaurangsal lämpar sig för många fester. När du önskar en fungerande festlokal för en stor grupp, är vår restaurangsal det bästa alternativet. Det ryms nämligen samtidigt över 300 måltidsgäster i salen, och det uppstår knappast någon trängsel, för lokalen är planerad för att beakta just ett stort antal matgäster. Man har upplevt många minnesvärda stunder i vår restaurangsal, för där har hållits bland annat Kyrkomötets ministertal, större minnesstunder, kvällsfester med levande musik samt bridgeturneringar.

Lokaler och teknik

Konferenslokaler:
Restaurangsalen: 10-300 personer
Konferensteknik:
Flyttbar konferensteknik
– Dataprojektor
– Filmduk
– Presentationsdator
– Ljudåtergivning med högkvalitativa PA-högtalare
Trådlösa samt stationära mikrofoner
Snabbt trådlöst gästnät (wifi)
Flyttbar induktionsslinga
Flyttbar raiser
Flyttbart piano
Lämpar sig för personer med funktionshinder