You are currently viewing Varaa vuoden paras pikkujouluohjelma!

Murhamysteeripikkujoulut – koe uuden ajan sosiaalinen seurapeli illallisineen

Miami Fever – Kovaa peliä Miamissa

”Miamin neonvalojen loiste, urheiluautojen palava kumi ja olkatoppaukset luovat näyttämön paikallisten jengien välienselvittelyä varten. Rahasalkut vaihtavat omistajia ja stilettien välke heijastuu peililaseista tässä 80-luvulle sijoittuvassa murhamysteerissä, jossa uskomattomat tapahtumakäänteet seuraavat toisiaan. Ainoastaan yksi ryhmä poistuu paikalta Miamin valtiaana, siinä missä suurin osa jalat edellä.”

80-luvun kulttiviihteestä ja eritoten Miami Vicesta inspiraationsa saanut Murhamysteeritarina tempaisee vieraat takaisin kultaiseen aikaan. Tiukat trikoobodyt tirisevät ja rotanhännät viuhuvat tuulessa, kun osallistujat alkavat selvittelemään tulenarkoja asioita, salaisia tietoja sekä kiristyneitä välejään.

Onko sinun vuorosi järjestää firmanne pikkujouluohjelma tänä vuonna?

Murhamysteeri on äärimmäisen hauska ohjelma, josta ei puutu naurua. Näyttelijäntaitoja et tarvitse, pieni heittäytyminen riittää vallan mainiosti. Murhamysteeriohjelman luotsaa läpi Tuoni Studioiden ammatti-isännät, ja he viihdyttävät vieraita koko ohjelman keston (n. 2,5h) ajan.

80-luvun illallismenu, alkumaljana legendaarinen Sininen enkeli -drinkki

Sininen enkeli -drinkki ja cocktailtikkuja. Salaattipöydästä: pastakinkkusalaattia, kiinankaalisalaattia ja Mimosasalaattia. Pääruokana ylikypsää possunniskaa  ja paistinkastiketta sekä paistinperunoita ja kasvistäytteistä munakasrullaa.  Jälkiruokana kahvia, teetä ja mokkapaloja.

Murhamysteeri-ohjelma ja illallinen

Pikkujouluohjelman ja illallisen hinta 88€ / henkilö. Ryhmäkoko vähintään 30 henkilöä.

Varaa yrityksellenne erilainen pikkujouluohjelma

Lähetäthän varaustiedustelusi myyntipalveluumme kokouspalvelut@linnasmaki.fi