You are currently viewing Uusi hotelli- ja palvelujohtaja

Linnasmäen hotelli- ja palvelujohtajaksi on nimitetty Sanna Grön (s.1971) ja hän aloittaa tehtävässä 1.11.2022.

Hotelli- ja palvelujohtajan tehtävä on uusi toimi. Grön vastaa Linnasmäen palvelukokonaisuuden johtamisesta johtoryhmän ja hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Hotelli- ja palvelujohtajan työ sisältää esihenkilötyötä, ohjausta, raportointia, organisointia, innovointia, prosessien kehittämistä sekä tuottavuuden hallintaa.

Ulkoisten asiakkaiden palvelun lisäksi Linnasmäki Oy tuottaa Turun kristilliselle opistolle sen tarvitsemat ravintola- ja kiinteistöhuoltopalvelut.

Sanna Grön esittäytyy:

Olen matkailun moniottelija, hämäläissyntyinen hotelleihin hurahtanut rautainen alan ammattilainen. Olen työskennellyt hotelleissa niin kotimaassa kuin ulkomailla, lisäksi olen toiminut 10 vuotta matkailualan yrittäjänä.

Hotelli- ja ravintolapalveluiden sekä johtamisen lisäksi koen myynnin ja ohjelmapalveluosaamisen työssäni vahvuutena. Hyvinvointiohjaajan ja matkanjohtajan pätevyydet olen taskuuni vuosien varrella saanut.

Harrastan ryhmäliikuntaa, luonnossa liikkumista koiran & ystävien kanssa. Perheeseeni kuuluu aikuinen poika. Moottoriajoneuvoilla liikkuminen on minulla verissä, olen mm. kouluttanut off roadia Land Rovereilla 10 vuotta päätöiden ohella.

Olen todella innoissani tulossa työskentelemään kanssanne!