You are currently viewing Myyntineuvottelijana aloittanut Pilvi Orpana

Linnasmäen myyntineuvottelijaksi on nimitetty Pilvi Orpana (s. 1977) ja hän aloitti tehtävässä 19.4.2023.

Pilvi on matkailualan rautainen ammattilainen, jolla on reilun 20 vuoden kokemus alalla työskentelystä niin yksityis- kuin kuntasektorilla. Kannuksensa hän on ansainnut muun muassa työskentelemällä Kultaranta Resortissa sekä Visit Naantalissa ja Visit Turussa. Vahvalla myynti- ja markkinointiosaamisellaan hän tuo työyhteisöömme uutta näkökulmaa ja kehittää palvelutarjontaamme edelleen vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja odotuksia.

Pilvi Orpana esittäytyy:

Olen idearikas ja iloinen nainen, jolla on silmää visuaaliselle kauneudelle. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdynkin hyvin asiakasrajapinnassa. Vapaa-aikanani käyn teatterissa, kokkailen ja teen puutarhatöitä. Lähellä sydäntäni on myös metsässä käyskentely ja matkustaminen mieheni kanssa. Valokuvaan omaksi ilokseni paljon ja tuotan sisältöä Primadonnat -blogiin. Olen luotettava, positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja ja teen kaikkeni sen eteen, että seurassani olevilla on hyvä olla. Elämäni koen mielekkääksi ja merkitykselliseksi ja olen onnellinen saadessani käyttää luovuuttani ja toteuttaa ideoitani.

Työni ovat alkaneet mukavasti ja viihdyn Linnasmäessä jo nyt todella hyvin. Minuun saat yhteyden pilvi.orpana@linnasmaki.fi.
Aurinkoista kevään jatkoa ja nähdään!