You are currently viewing Lintuja, ihmisiä ja maisemia saaristosta

Tervetuloa Kokoushotelli Linnasmäen tiloissa (suuren auditorion pääty) olevaan Lintuja, ihmisiä ja maisemia saaristosta -taidenäyttelyyn 26.5.-31.8.2023.  Näyttelyssä on esillä sekä maalauksia että valokuvatöitä (35 teosta) ja voit tutustua niihin vastaanottomme aukioloaikojen mukaisesti. Voit halutessasi myös varata teoksen omaksesi ja lunastaa sen näyttelyn päättymisen jälkeen.  Näyttelyyn on vapaa pääsy. 

Olen Tintti Keskevaari. Tämä on kahdeksas valokuvanäyttelyni. Käytän kameraa ja myös matkapuhelintani kuvaukseen intuitiivisesti – olen itseoppinut kuvaaja. Vedic Art –metodi on auttanut matkallani luovuuteen. Luonto on ohjannut minut kauniille paikoilleen ja pieniinkin yksityiskohtiin. Luonnon rauha auttaa pysähtymään, jotta näkisin tarkemmin. Luonnossa olen rauhassa. Olen erottamaton osa sitä. 

Tämän näyttelyn kuvat ovat Kustavin sykähdyttävästä luonnosta. Upean ja monipuolisen Saariston Rengastien varrelta. Olen saanut nauttia meren ja saariston vahvistavasta voimasta muutettuani tänne vakituisesti. Saariston tuulen tuivertamat sinnikkäät puut saavat minutkin juurtumaan tänne yhä syvemmin. Meren voima vahvistaa minua ja on ystäväni kaikissa olomuodoissaan. Taivas häkellyttää valtavuudellaan.

Kuvillani ja maalauksillani ei ole nimiä – voit vapaasti luoda oman sisäisen kuvasi siitä, mitä näet. 
Tärkein on se tunne, jonka taiteeni sinulle luo.
Toivon sinulle Luonnon Rauhaa.

Tintti

Voit ottaa yhteyttä: tinttickeskevaari@gmail.com

Tintti Keskevaarin kuva: Tuula Ulla.