Linnasmäen suuri auditorio tarjoaa modernin ympäristön kokouksille, luennoille, paneelikeskusteluille sekä musiikki- ja teatteriesityksille. Auditorion tietokonepohjainen kokousjärjestelmä takaa sujuvan kokouksen kulun: muun muassa puheenvuorojen varaaminen sekä äänestykset tapahtuvat nappia painamalla. Tarkkaamostamme käsin vaativatkin tekniset tarpeet hoituvat asiantuntevan henkilöstömme avulla. Luonnollisesti myös pienemmät ja tekniikaltaan vaatimattomammat kokoukset pääsevät tässä tilassa oikeuksiinsa.

Linnasmäen suuressa auditoriossa kokoontuvat muun muassa Kirkolliskokous, Maakuntavaltuusto ja välillä myös kaupunginvaltuusto. Tilassa on menestyksekkäästi järjestetty myös pienimuotoisia konsertteja ja teatteriesityksiä sillä auditorion akustiikka on pitkälti muunneltavissa, kuten ovat myös valaistukset. Videotykin korkeasta laadusta kertoo, että auditoriossa on pidetty myös Suomen Luonnonvalokuvaajien syyspäiviä.

Laskevia asiakaspaikkoja auditoriossa on 160 joiden lisäksi on mahdollisuus noin 60 tasalattialla olevalle lisäpaikalle.

Tilat ja tekniikka

Kokoustilat:
Paikat 160-220 henkilölle
Lisäksi:
Konserttiflyygeli
Kokoustekniikka:
Kokousjärjestelmä äänestyslaitteineen
Korkeavalovoimainen laser-dataprojektori
Esitys-PC
Langattomat mikrofonit
Korkeatasoinen äänentoisto
Nopea langaton vierasverkko (wifi)
Muunneltava akustiikka
Induktiosilmukka
Puhujakoroke kiinteällä mikrofonilla
Kokouspöytä kiinteillä mikrofoneilla
Kokouksen streaming-mahdollisuus
Videokuvan tallennusmahdollisuus
Videoneuvottelumahdollisuus (Skype)
Monitoiminäytöt lavalle (2 kpl)
Salin pöytien alla s-pistokkeet osallistujien kannettaville
Soveltuu liikuntarajoitteisille