Toimivat kokouspalvelut ovat onnistumisen edellytys

Kun peruspaketti on kunnossa, kaikki voivat keskittyä tärkeimpään – itse kokoukseen. Me teemme kaikkemme, että tilaisuutenne onnistuu yli odotusten. On kyseessä sitten kongressi, kokous, koulutustilaisuus tai perhejuhla – Linnasmäki tarjoaa aina viihtyisät ja tarkoituksenmukaiset tilat ja monipuoliset palvelut niin pienille kuin suurille ryhmille.

Tarjoamme valmiita päivä- sekä viikonloppukokouspaketteja ja tarvittaessa räätälöimme koko tilaisuuden alusta loppuun asiakkaan vaativienkin toiveiden mukaan. Meillä Linnasmäessä voitte huoletta jättää kaikki järjestelyt kokouspalveluidemme mietittäväksi. Työntekijöidemme rautainen ammattitaito ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot eivät tuota pettymystä.

Lisäksi tilojemme arkkitehtuuri, sijaintimme, majoitus- ja ravintolapalvelumme sekä tilojemme moderni tekninen varustus ovat nostaneet meidät Suomen kokouspaikkojen kärkijoukkoon. Tilojemme suunnittelussa on luonnollisesti huomioitu myös erityisryhmien tarpeet.

Otattehan yhteyttä niin teemme tilaisuudestanne ikimuistoisen!

Tilat

Suuri auditorio

Tekniikaltaan huippumodernissa suuressa auditoriossa on 160–220 paikkaa. Auditorio soveltuu erinomaisesti niin kokouksiin kuin teatteri- ja musiikkiesityksiinkin.

Pieni auditorio

Arkkitehtuuriltaan mielenkiintoisessa ja retrohenkisessä pienessä auditoriossa on 120 paikkaa ja erittäin hyvä akustiikka. Tila on suosittu muun muassa yhtiökokousten pitopaikkana.

Kokoushuoneet

Tekniikaltaan eritasoisia seminaari-, kokous- ja neuvottelutiloja talossa on kymmenittäin. Tilojen koot vaihtelevat 10–60 henkilön seminaarihuoneista 3–10 henkilön neuvottelutiloihin.

Juhla- / liikuntasali

Pinta-alaltaan 230 m² liikunta-/juhlasalimme muuntautuu sählyareenasta viihtyisäksi juhlatilaksi käden käänteessä, joten se soveltuu erinomaisesti hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Tiina Bianciardi ja Pilvi Orpana

Tee varaustiedustelu

Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin välittömästi, kuitenkin viimeistään 48h kuluessa. Muistathan, että tiedustelu ei ole vahvistettu varaus.

Palvelut

Kiinnostaako kuntosalin käyttö tai saunominen? Kaipaatko aamupalaa tai lounasta? Tutustu monipuolisiin lisäpalveluihimme.

Faq

Usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin koskien majoitus- ja lisäpalvelujamme.