Virkistäydy raittiissa ilmassa kokouspäivän päätteeksi tai anna tarinankerronnan viedä mennessään

Irrottaudu kokouspäivän jälkeen arjen kiireistä ja nauti luonnon rauhasta läheisellä Koroistenniemellä. Tarinalliset ohjelmamme johdattavat sinut aineettoman kulttuuriperinnön ja kansanlaulujen äärelle. Valitse alla olevista ohjelmista juuri teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus tai pyydä tarjous vaikkapa veneretkestä Turun saaristoon.

Myyntipalveluumme voit olla yhteydessä joko puhelimitse 02 412 3501 tai sähköpostitse 
sales@linnasmaki.fi.

Tarinankerrontaesitys: Joutsennaisen tarina

Joutsennaisen tarina perustuu ikiaikaisiin muodonmuutostarinoihin, joita tarinankertoja Anna-Maria Toivonen on tutkinut useita vuosia valmistaessaan tätä esitystä. Tarinassa yhdistyvät myytit suomalaisista joutseniksi muuttuvista naisista sekä skotlantilaisten ja grönlantilaisten selkie- ja hylkeennahkatarinat. Joutsennaisen tarina kutsuu kuulijoita pohtimaan sitä mitä tapahtuu, jos meiltä viedään siivet. Elämässämme tulee aikoja, jolloin joudumme laittamaan itsemme ja luovuutemme sivuun, koska huomiotamme tarvitaan muihin asioihin. Me kestämme sen, kunhan tiedämme pääsevämme taas tanssimaan, laulamaan, maalaamaan, pelaamaan tai mitä vaan se onkin, mitä meidän tarvitsee tehdä ollaksemme oma itsemme. Entä jos emme pääsekään?
Pyydä tarjous Joutsennaisen tarinasta ryhmällesi

Metsän rauhaa -retki Linnasmäen lähimetsässä

Retkellä kävellään parin kilometrin mittainen kierros lähimetsässä ja samalla tehdään erilaisia aistiharjoituksia sekä helppoja liikunnallisia harjoitteita, joissa käytetään hyväksi luonnossa olevia kiviä ja puita. Sinulla on aikaa hiljentyä luonnossa ja nauttia luonnon rauhasta.

Metsän rauhaa -retkelle sinut kuljettaa luonto- ja eräopas, draamakasvattaja ja opettaja Niina Heikkilä.

Pyydä tarjous Metsän rauhaa -retkestä ryhmällesi