You are currently viewing Hotelli ja hostelli Linnasmäessä huomioidaan kaikki asiakkaat

Meille ovat kaikki tervetulleita ja avustamme parhaamme mukaan

Olitpa näkö- tai kuulorajoitteinen, allergikko tai pyörätuolin käyttäjä, olemme huolehtineet, että tunnet olosi kotoisaksi. Tarvitsetko kuuntelusilmukkaa kokoukseen tai kenties erityisruokavaliota, huomioimme tarpeesi hotellissa olosi ajan. Avustajasi yöpyy samassa huoneessa lisämaksutta.

Saapuminen

Saattoliikenne pääsee autolla pääoven eteen. Esteettömät pysäköintipaikat omalla autolla tuleville sijaitsevat noin 110 metrin päässä pääovelta. Pysäköintipaikat ovat merkitty pyörätuolisymbolilla. Kulkuväylät pysäköintipaikalle ovat tasaisia, asvaltoituja, valaistuja ja niissä on käsijohteet. Katujen kunnossapito ympärivuotista. Sisäänkäynti on valaistu. Ulko-oven kynnys on 2 cm ja oven leveys vähintään 85 cm. Tuulikaappi on tilava ja siinä mahtuu hyvin kääntymään. Huonosti liikkuville tai näköesteisille on kaiteet sekä portaikoissa että kulkuväylissä ulkotiloissa. Käsijohteet ja valaistus toimii automaatiolla.

Huoneet

Linnasmäessä on täysin esteettömiä huoneita kaksi, jotka soveltuvat toimintaesteiselle liikkujalle ja tämän avustajalle (huoneet 150 ja 151). Oviaukon vapaa leveys on 89 cm ja kynnyksiä ei ole. Kulkuväylät ovat 90 cm ja kääntymisvara 150 cm molemmin puolin. Kalusteita pystyy tarvittaessa siirtämään. Vaatekoukut ovat 132 cm korkeudella. Kylpyhuoneen vapaa leveys on 85 cm.Huoneissa on ovissa matalat kahvat, korkeat wc-istuimet ja kahvat. Suihkutuoli tuodaan pyydettäessä. Vastaanotosta saatavilla vilkkuva ovikello ja tärinähälytin heikkokuuloisille. Vähintään 5% muista hotellihuoneista on esteettömiä.

Julkiset tilat ja kokoustilat

Kaikkiin kokoustiloihimme ja auditorioihin pääsee pyörätuolilla. Ravintolatilaan pääsee esteettömästi ja henkilökunta avustaa ruokailun linjastolla tarvittaessa. Kalusteet ovat siirrettäviä ja pääsee pyörätuolilla. Kahvilatiskin korkeus on 93 cm ja noutopöytä 90 cm. Henkilökuntamme avustaa tarvittaessa. Terassille pääsee myös pyörätuolilla.

Julkisissa tiloissa on seitsemän esteetöntä wc-tilaa. Kyltit ovat väriltään selkeästi erottuvia, jossain tiloissa on käytössä symbolit. Kokoustiloissa ei ole kokolattiamattoja. Yleisissä tiloissa on hyvin tilaa kääntyä myös pyörätuolilla. Päärakennuksessamme on seitsemän esteetöntä wc-tilaa. Osassa tiloista on induktiosilmukat.

Saunaosasto

Isompi saunatiloistamme on esteetön ja siellä on esteetön suihku ja wc. Saunaosasto tulee varata erikseen ja/tai varausta tehdessä mainittava, mikäli liikutaan pyörätuolilla. Uima-altaassa ei ole liuskaa, vain portaat.