Juhlatilat

Kun kyseessä on tärkeä perhetapahtuma tai muu juhla, puitteiden pitää olla kohdillaan ja tarjoilujen viedä kieli mennessään. Linnasmäellä on pitkät perinteet erilaisten perhejuhlien ja muiden juhlallisten tilaisuuksien järjestämisessä. Laaja tilavalikoima, toimiva tekniikka ja suussa sulavat räätälöidyt tarjoilut takaavat onnistuneen tilaisuuden, on sitten kyseessä valmistumisjuhla, kaste- tai muistotilaisuus, häät, karonkka, sukujuhla tai yrityksen/yhdistyksen juhlaillallinen.

Meille on kunnia-asia saada olla osana tärkeää tapahtumaanne ja lupaamme tehdä päivästänne ikimuistoisen. Räätälöidään yhdessä teille sopiva kokonaisuus!


Tilat ja palvelut

#

Tilausravintola

A-oikeuksin varustetut ravintolatilamme muuntuvat asiakkaan tarpeiden mukaan perhejuhlista yritysten edustustilaisuuksiin.

#

Tilat perhejuhliin

Linnasmäki monipuolisine palveluineen ja tiloineen tarjoaa oivat puitteet perhejuhliin, kuten syntymäpäiviin, ristiäisiin, häihin, valmistujaisiin, jne.

#

Juhla-/Liikuntasali

Pinta-alaltaan 230 m² liikunta-/juhlasalimme muuntautuu sählyareenasta viihtyisäksi juhlatilaksi käden käänteessä, joten se soveltuu erinomaisesti hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

#

Tee varaustiedustelu

Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin välittömästi, kuitenkin viimeistään 48h kuluessa. Muistathan, että tiedustelu ei ole vahvistettu varaus.