Kokoushotelli ja Hostelli Linnasmäki

Turun kristillisen opiston yhteydessä ympärivuotisesti toimiva Linnasmäki tarjoaa sekä hostelli- että hotellitasoista majoitusta rauhallisella, luonnonkauniilla ja historiallisella paikalla, vain nelisen kilometriä keskustasta. Linnasmäen sijainti luonnoltaan monimuotoisessa ympäristössä tarjoaa hyvät puitteet vapaa-ajalle. Kuntopolulle pääset piha-alueelta ja sisäpihamme tarjoaa oivan paikan grillaukselle ja yhdessäololle. Kuntoilla voit veloituksetta myös omalla kuntosalillamme.

Hostellissamme voit yöpyä kahden hengen huoneissa ja keittiöllisissä perhehuoneissa. Kaikissa huoneissamme on oma wc ja suihku. Asiakkaille on tarjolla myös maksuton sauna ja uima-allas sopimuksen mukaan. Jokaisessa kerroksessa on myös yhteiskeittiö sekä oleskelutila, jossa on mukava viettää aikaa ja kokata. Kaikissa huoneissa toimii maksuton WLAN-yhteys.

Turussa tapahtumia riittää vuodenaikaan katsomatta. Linnasmäen sijainti on loistava esimerkiksi Naantalin Muumimaailmaan matkaaville, ja vesipuisto JukuPark sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä.

Hyvät joukkoliikenneyhteydet Linnasmäestä keskustaan mahdollistavat myös autottomien matkailijoiden vaivattoman kulkemisen. Autolliset vieraamme säilyttävät kulkupelinsä veloituksetta suurella ja kameroin valvotulla parkkipaikallamme. Kesäisin voit vuokrata meiltä polkupyörän, jolla polkaiset kaunista jokivartta pitkin keskustaan tai lähdet vaikka pidemmälle pyörälenkille kauniille Ruissalon saarelle.

Linnasmäki tarjoaa myös tasokkaita kokous-, juhla- ja ravintolapalveluita kaikenkokoisille ryhmille. Kysy tarjousta!

Ota yhteyttä

Varaa huone

”
Juhlatilat
Kiitos teille kauniista muistotilaisuuden järjestämisestä. Ruoka oli aivan ihanaa ja toiveiden mukaista, paikkakin oli meille juuri sopiva ja kauniisti koristeltu.

- Tuula V.

”
Hostelli
Futisleiri onnistui hyvin. Majoitus oli kiitettävä; edullinen, siistit huoneet ja yhteinen olohuone + yhteiskeittiö plussaa. Kiitos teille.

- Joonas N.

”
Kokoustilat
Kiitän sydämestäni Linnasmäen väkeä onnistuneesta seminaarista järjestelyineen. Olen ihan onnen mykkyrällä siitä miten hyvin kaikki onnistui! Tuhannet kiitokset hienoista puitteista ja hyvistä järjestelyistä!

-Mervi K.

”
Hostelli
I would recommend for others. The room was very fine, good size. The hostel is central placed.

- Male, Denmark

”
Hotelli
Excellent hotel, very quiet, big rooms and good breakfast, good value for money. If we are coming back to Turku, we will come back to this hotel.

- Male, Swizerland

”
Hostelli
Olimme yhden yön matkalla kotiin. Hyvä vaihtoehto hotellille! Yleinen arvosana hyvä! Kiitos! Edullinen hinta hotelleihin verrattuna.

- Nainen, Suomi

”
Majoitus
I really appreciated the nature surrounding the building, the space in the premises, the use of sauna and pool.

- Male, France


Laatulupaus

Linnasmäki Oy:n perustehtävä on tarjota kokous-, majoitus- ja ravintolapalveluita. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat. Laatutyöskentely merkitsee meille toiminnan ja osaamisen jatkuvaa parantamista saamamme palautteen perusteella. Vastaamme jokaiseen tarjouspyyntöön ja käsittelemme kaikki palautteet. Edistämme toiminnassamme mahdollisuuksiemme mukaan ympäristön hyvinvointia.

Kokoushotelli Linnasmäellä on Inspecta Oy:n myöntämänä asiakaslähtöisestä ja järjestelmällisestä laadun kehittämisestä myönnettävä ISO 9001 laatusertifikaatti.

Hostel Linnasmäelle on loppuvuodesta 2016 myönnetty kansainvälisen hostellijärjestö (Hostelling International) laatumerkintä HI-Quality. Sertifikaatin myöntämiseksi hostellin tulee täyttää laajat laatustandardit ja kriteeristö.