You are currently viewing Elokuvapäivässä 2.9. kotimaiset elokuvat

Turkulainen kaupunkifestivaali, Elokuvapäivä, saapuu jälleen Kokoushotelli Linnasmäkeen – varaa kalenteristasi 2.9.

Elokuvapäivän koordinoi Elokuvakaupunki Turku ry eli Scene.  Tapahtuman tavoitteena on paitsi tarjota yleisölle uudenlaisia elokuvaelämyksiä, myös luoda seudun yrityksille, yhteisöille ja luovan alan tekijöille uusia keinoja kohdata asiakkaita ja markkinoida toimintaansa.

Tämän vuoden maaliskuussa järjestetyssä Elokuvapäivässä olimme mukana ensimmäistä kertaa ja olemme taas mielellämme mukana syyskuussa. Esitämme suuressa auditoriossamme kotimaiset elokuvat Sieniretki ja Pelle Hermanni

Katso elokuvan traileri: Sieniretki
JP Siilin käsikirjoittamassa ja ohjaamassa aikuisten komediassa keski-ikäiset ystävykset PJ (Martti Suosalo) ja Jami (Ville Myllyrinne) kyllästyvät siihen, miten heidän mielensä on kangistunut rutiineihin. Miehet lähtevät viikonlopuksi saaristomökkeilylle, joka ei mene ihan niin kuin oli suunniteltu. Sieniretken hulvattomien tapahtumien keskipisteessä hehkuu vahva ystävyys ja haave siitä, että keski-ikäisenäkin on mahdollista muuttua. Tarina sijoittuu upeaan Turun saaristoon.

Katso elokuvan traileri: Pelle Hermanni
Ihastuttava suosikkihahmo useiden sukupolvien keskuudessa astuu nyt elokuvan myötä 2020-luvulle suurilla klovnin kengillään, valmiina valloittamaan uudet estradit Timo Koivusalon ohjaamana. Pelle Hermannin (Vesa Vierikko) iloinen seikkailu tarjoaa uuden sukupolven lapsille unohtumattoman kokemuksen ja samalla ruokkii nostalgian kaipuuta aikuisissa. 

Pelle Hermanni lähtee etsimään isäänsä, jota ei ole nähnyt sen jälkeen kun tämä lähti mittaamaan maapalloa jaloillaan. Perään karkaa salaa Taikuri Maxin poika, kymmenvuotias Roni. Tästä alkaa riemastuttava seikkailu 
täynnä taikuutta, hullunkurisia käänteitä ja värikästä sirkuselämää, elokuva uuden sukupolven lapsille ja nostalgian nälkäisille aikuisille. 

Ilmoittaudu mukaan Elokuvapäivän näytöksiin Linnasmäen Facebook-sivulla:
Elokuvapäivä: Pelle Hermanni (S)
Elokuvapäivä: Sieniretki (K-12)