You are currently viewing Äänestä meitä Suomen Paras Hostelli 2024 -kisassa!

Äänestä meitä Suomen Paras Hostelli 2024 -kisassa! Valinnan painopisteenä on vastuullisuus.

Turussa sijaitseva Hostel Linnasmäki haluaa tarjota vierailleen kokemuksen, jossa kestävä kehitys kattaa koko toiminnan ja on luonnollinen osa päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet ehkäisemään ja vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia ja työskentelemme aktiivisesti kestävän kehityksen edistämiseksi jatkuvasti toimintaamme kehittämällä ja uusia tavoitteita vuosittain asettamalla. Vastuullisuus on nostettu esiin strategiaa myöten ja näkyy konkreettisesti jokapäiväisissä toimissamme. Linnasmäki haluaa olla eturintamassa luomassa kestävää matkailualaa ja innostaa muita toimijoita, asiakkaita ja henkilöstöä osallistumaan kestävän kehityksen toimiin.

Vastuullisuussuunnitelman mukaisesti Hostel Linnasmäki muun muassa:

  • Käyttää 100 % uusiutuvaa sähköä ja ympäristöystävällisiä tuotteita (mm. ympäristömerkityt puhdistus- ja pesuaineet sekä pehmopaperit).
  • Mittaa ja seuraa mm. veden, sähkön ja energiankulutusta sekä toiminnassa syntyvän jätteen määrän.
  • On sitoutunut käyttämään mahdollisimman paljon luomu-, ympäristömerkittyjä ja sesonkituotteita ja elintarvikkeita.
  • Työskentelee sosiaalisen kestävyyden puolesta alueellamme sekä henkilöstömme että asiakkaittemme hyväksi mm. kohtelemalla kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti, kouluttamalla henkilökuntaa suunnitelmallisesti sekä varmistamalla, että työympäristö on turvallinen ja riskien- ja kriisinhallinta on huomioitu toiminnassa.
  • Viestii henkilöstölle ja asiakkaille kestävän kehityksen toimista ympäristötietoisuuden ja -sitoutumisen lisäämiseksi (mm. huoneissa on infoa vastuullisuusteoista ja viestinnän vuosikellossa on huomioitu vastuullisuus).
  •  

Hostellille on myönnetty Green Key -sertifikaatti kesäkuussa ja Sustainable Travel Finland -merkki heinäkuussa. Lisäksi meille on myönnetty HI Quality -laatusertifikaatti, Pyörämatkailukeskuksen Tervetuloa pyöräilijä -tunnus ja Yhdenvertaista palvelua kaikille -merkki. Aikeissamme on myös perustaa oma vastuullisuustyöryhmä.

Linkki äänestykseen