Vare sig Du ordnar en kongress, ett möte, en kurs eller en familjefest, finner Du alltid trivsamma och ändamålsenliga lokaler och mångsidiga tjänster på Konferenshotell Linnasmäki. Miljön, läget och den moderna konferenstekniken bildar en fungerande helhet. Olika specialgruppers behov har beaktats vid planeringen av våra lokaler. För oss är varje gäst viktig.

Våra konferenslokaler kan omvandlas allt efter gruppens storlek och behov. Våra restaurangutrymmen med A-rättigheter lämpar sig väl både för familjefester och för banketter med upp till 300 personer.

Linnasmäki är beläget i en fridfull omgivning med historisk miljö och mångfaldig natur vilket medför goda möjligheter till fritidsvistelse utomhus. Motionsleden börjar direkt från gårdsplanen, som i sin tur är en utmärkt omgivning för social samvaro samt grillfester under sommaren.

I bibliotekets läsesal kan Du läsa olika dagstidningar och tidskrifter. I våra lobbyn finns det bekväma soffor och möjlighet att se på olika TV-program. Gymmet samt gymnastikhallen är i våra gästers bruk, så också den 12 meter långa simbassängen samt bastuavdelningen.

Konferenshotell Linnasmäki

Åbo kristiliga institut
Lustokatu 7, 20380 Åbo
tfn. +358 2 4123 500
info@linnasmaki.fi

Öppettider

Receptionen är öppen
vardagar från kl 8.30 till 15.30
Försäljningstjänst:
vardagar kl. 8–15

Vi betjänar på finska,
svenska och engelska.

 

iyhf-logo

boka nu